top of page

Wie?

Fred van Pol


Als bedrijfskundige probeer ik graag anders naar problemen of uitdagingen in organisaties te kijken om van daaruit het gesprek aan te gaan met mensen. Open staan voor nieuwe ideeën, creativiteit en durf zijn daarbij van groot belang.

 

Het verkrijgen van nieuwe inzichten en deze vervolgens in te voeren in organisaties is waar ik je graag bij wil helpen.

 

Dit doe ik bij GNG Consultancy al 25 jaar met veel plezier, samen met Eric. Ook ben ik actief als mede-eigenaar van software-ontwikkelaar Inception B.V. waar praktische tools gemaakt worden voor organisaties om hun processen en prestaties te verbeteren.

"Kan niet", "durf niet", "weet niet" zijn kreten die me extra prikkelen om een goed gesprek aan te gaan waarbij een open mind wel van belang is om tot succes te komen.

Eric de Blok

 

Als zoöloog, psycholoog en bedrijfskundige probeer ik mijn drie passies, te weten de natuur, de mens en organisatiekunde, te combineren. Deze combinatie staat garant voor een vernieuwende manier van kijken, een tot de verbeelding sprekende aanpak met verrassende uitkomsten. Op deze manier probeer ik mensen en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Dit doe ik inmiddels al 25 jaar als organisatieadviseur en coach bij GNG Consultancy en als spreker, trainer en gids bij Natuurvisie.

Door de combinatie van passies heb ik een brede kijk op organisatievraagstukken en een onuitputtelijke inspiratiebron voor mogelijke oplossingsrichtingen. Oplossingsrichtingen die zich in de praktijk bewezen hebben. Ik ben van mening dat de antwoorden op onze vragen overal om ons heen te vinden zijn. Het is alleen een kwestie van hoe te kijken. Neem gerust contact op, en ik help je daar graag bij.

bottom of page